In realitate totul este praf in ochi. Nu exista secrete SEO! Totul este despre popularitate si calitate, intr-un cuvant despre branding. A desfasura campanii SEO pentru a ajunge pe locul intai in Google cu scopul de a castiga popularitate este un fel de a pune carul inaintea boilor. Nu este imposibil dar improbabil si cu siguranta nu este cel mai eficient mod din punct de vedere economic. Principiul dupa care dezvoltam campaniile SEO la Key Frames Media este urmatorul:

„Nu te ducem primul pe Google ca sa te facem vedeta ci te facem vedeta pentru a ajunge primul pe Google.”

Pentru dumneavoastra avantajele sunt net superioare. Este un principiu mult mai sanatos, cu rezultate durabile in timp, cu potential cert de a indeplini obiectivele financiare ale companiei client si nu in ultimul rand mult mai eficient din punct de vedere al costurilor dar mai ales al rezultatelor obtinute traduse in cantitatea de trafic generat.

Care este utilitatea unei companii care implementeaza campanii SEO in conditiile in care nu exista secrete? In momentul in care apelati la serviciile noastre apelati la experienta expertilor din echipa noastra. Toti membrii echipei noastre sunt specialisti in comunicare, publicitate si marketing. Este mult mai eficient ca o campanie SEO sa fie implementata de specialisti care isi dedica aproape in totalitate timpul pentru a cerceta, a urmari modele si a dezvolta strategii cu ajutorul carora sa reuseasca sa maximizeze rezultatele. Angajand serviciile SEO Key Frames angajati de fapt un departament extern specializat in marketing online.

Cu siguranta puteti implementa si dumneavoastra campanii SEO. In cazul in care veti dedica timp suficient studiului si cercetarii si mai ales daca veti avea la dispozitie o baza larga de clienti pe care sa puteti sa experimentati, veti reusi sa obtineti rezultate masurabile. A alege sa lucrati cu o echipa experimentata sau a implementa singur o campanie este echivalent cu a apela la cunostintele si experienta unui medic specialist sau a va apuca sa studiati medicina in momentul in care ati intampina o problema de sanatate.