Cand incep sa scriu un articol imi dau toata silinta sa captez interesul in asa fel fel incat toti cititorii sa-si doreasca sa-l citeasca pana la sfarsit. Stilul, originalitatea si coerenta exprimarii sunt marca fiecarui autor. Imi propun ca, informatiile pe care le veti gasi citindu-ma sa vi se para atat de interesante incat sa le impartasiti sau sa le dezbateti si cu alti cunoscuti, care la randul lor sa-si doreasca sa faca parte din comunitate. Sunt total impotriva paginilor lungi si plictisitoare.

Dar nu doar calitatea textului conteaza! Imaginea, forma sub care este prezentata este cel putin la fel de importanta. Un articol structurat corespunzator din punct de vedere al topicii informatiilor oferite, ajutat de o grafica intuitiva, corecta, prietenoasa, se vor transpune intotdeauna in rezultate masurabile precum loialitatea fata de brand, numarul de pagini vizitate, timpul petrecut pe site, sharing, etc.

Ce inseamna grafica intuitiva, corecta si prietenoasa? La prima vedere ar putea fi o intrebare cu un raspuns greu de gasit. Deoarece succesul in business ne obliga ca intotdeauna sa stam cu fata la joc, atentia ne-a fost captata de publicatiile cu cel mai mare succes la public! Pentru noi acestea reprezinta studii solide realizate in mod natural si ofera raspunsuri reale cu privire la ceea ce inseamna a fi intuitiv, corect si prietenos

  • Editia print a ziarului The Washington Post

Cu toate ca si varianta electronica a The Washington Post este realizata de profesionisti, in materie de lizibilitate voi prefera intotdeauna editia printata.

The Washington Post

  • Forbes.com intotdeauna remarcabil

Poate cu putin prea multe butoane de sharing, Forbes.com a fost redesenat pentru o experienta a userilor mult mai placuta.

Forbes magazine online