Web Design & Usability

Ne concentram eforturile pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta in mediul virtual.

Consideram ca exista o stransa legatura intre design, functionalitate si succesul comercial. Key Frames Media creaza design intuitiv, inteligent, remarcabil.

Web Design & Usability

We practice User Centred Design

Evident ca Web Design-ul nostru are ca element central valorile brand-ului si mesajul pe care dorim sa-l transmitem publicului tinta. In aceeasi masura tratam cu o deosebita importanta trasaturile caracteristice ale utilizatorilor si construim platforme eCommerce, website-uri de anunturi si platforme online cat mai intuitive pentru acestia.

User centered design

Our secret is in the Planning

Procesul de design include de cele mai multe ori o strategie riguroasa de identificare a tipurilor de utilizatori care vor folosi produsul final. In acest fel obtinem o buna intelegere a experientei pe care acestia o au folosind platformele pe care urmeaza sa le dezvoltam.

De cele mai multe ori colaboram cu persoane reprezentative ale categoriei de utilizatori avuta in vedere pentru a testa fluiditatea si interactivitatea conceptelor. Scopul nostru este sa oferim Web Design de mare impact si cat mai simplu de utilizat.

Web design development process

We believe good Commercial Web Design = positive results

Experienta ne-a demonstrat ca un design care raspunde in egala masura atat cerintelor brand-ului cat si nevoilor utilizatorilor va aduce beneficii reale clientilor nostrii. Fie ca obiectivele sunt traduse prin cresterea cotei de piata, popularitate sau loialitatea fata de produsele companiei ele sunt indeplinite de un design profesional. In acest sens echipa noastra cuprinde atat profesionisti specializati in strategie si analiza cat si web designeri si web developeri pentru a face totul posibil.

Web design performance