Creative
& Social

In zilele noastre Social Media este o parte integranta din mix-ul de marketing. Social Media este cea mai usoara cale de a face dintr-o marca anonima un LoveMark.

Creative & Social

Creative Social Campaigns

Campaniile creative de Social Media pot genera angajamentul consumatorilor in jurul unui brand, al unei lansari de produs sau al unui eveniment cu efecte benefice pe termen lung.

In mediul online consumatorii au un comportament diferit de ceilalti deoarece se influenteaza reciproc prin intermediul platformelor ce permit dezvoltarea si propagarea contentului generat de catre utilizatorii produselor.

Campanie Social Media

Social Media Strategy

Key Frames Media pune la dispozitia clientilor servicii strategice de consultanta asupra pozitionarii eficiente ale brandurilor in Social Media pentru a capitaliza vizibilitate si clienti noi.

Prezenta Social Media
Campanie integrata Social Media

Reputation Management

Key Frames ajuta brand-urile sa isi dezvolte propriile strategii de comunicare ce includ atat definirea obiectivelor propuse cat si stabilirea actiunilor specifice. In procesul de dezvoltare a mecanismelor de monitorizare si masurare a performantei tinem cont ca Social Media nu este un tip de comunicare cu un singur sens, dinspre companie catre client. Noi avem atat experienta cat si uneltele necesare pentru a controla riscul implicat in managementul dialogului social din jurul brad-ului.

Monitorizare Social Media