Advanced Execution for Mobile Design & Development

Key Frames Media construieste website-uri intuitive, adaptabile pe orice tip de platforma media si special optimizate pentru a fi usor navigabile de pe mobil.

Mobile Design & Development

The mobile revolution is now

Era telefoanelor mobile este in continua dezvoltare, aproximativ 30% din totalul vizitelor pe un website vin de pe smartphone si nu numai. Dezvoltam pentru clientii nostrii platforme adaptabile pentru toate tipurile de terminale media. Intelegem importanta adaptarii la avalansa multimedia pentru a oferi userilor o experienta cat mai placuta, navigabilitate cat mai intuitiva si fluiditate de ultima generatie cu cat mai putine click-uri.

Mobile web design revolution

High end Mobility

Key Frames Media intelege importanta unui design cat mai fluid pentru a oferi o navigabilitate usoara si placuta userilor. Magia din spatele unui website construit ingenios sa se adapteze pe toate platformele de pe care este accesat aduce o serie de beneficii brandului. Gandim proiectele dincolo de estetica vizuala deoarece performanta este o parte integranta a unui proiect de succes.

Responsive web design
Intelligent media

Advanced Technology

Expunerea contentului pe cat mai multe tipuri de ecrane si cat mai multe platforme devine din ce in ce mai relevanta in contextul in care userii doresc sa obtina informatii indiferent de locatie. Key Frames Media construieste platforme special concepute pentru a fi accesate de pe mobil. Implementam clientilor nostrii tehnologii adaptabile care ofera userilor o experienta cat mai placuta fie ca sunt accesate de pe desktop, laptop, tablete sau telefoane mobile. Sunt inteligent programate sa se adapteze pe toate tipurile de media.

Advanced web design technology