Digital Strategy

In viziunea noastra creativitatea nu tine doar de estetica. Un concept creativ reusit este parte a unei strategii complexe ce reuseste sa depaseasca obiectivele financiare propuse.

Digital Strategy scheme

Dezvoltam strategia de digital in functie de efectele dorite in piata.

Digital Strategy

Detailed Business Analysis and Technical Scoping

Mereu dezvoltam strategia plecand de la obiectivele la care ne propunem sa ajungem. Cum putem atinge succesul? Care este segmentul tinta si cum ii putem atrage online? Cum putem maximiza rezultatele ? Cum putem depasi target-ul de vanzari? In felul asta vom cuprinde toate aspectele proiectului de la planificare la design, de la constructie la implementare si ulterior de la pozitionare pe piata la SEO, Social Media si campanii de marketing.

Online marketing

Solution Development

La Key Frames Media procesul de constructie a unei strategii digitale tine cont de cativa factori cheie specifici fiecarui brand. Evaluam capitalul de imagine detinut si influenta pe care o are brand-ul, produsul sau serviciul. In acelasi timp, masuram atat perceptia, estimam gradul de viralitate pe care il putem atinge si cuantificam nivelul de rezonanta pe care il are brand-ul in randul consumatorilor.

Campanie integrata de marketing

Integrated Strategy

Rezultatele fazei de constructie a strategiei digitale vor servi ca puncte de reper pentru procesele derulate si tehnologiile potrivite pe care le vom implementa. Deoarece publicul tinta este o variabila specifica fiecarui brand, tehnologiile si platformele utilizate pentru a atinge publicul tinta vor varia. Tratam campaniile digitale din perspectiva canalelor de comunicare ce servesc unui scop integrat. De asemenea analizam in detaliu si identificam comportamentul userilor si masuram performanta multiplelor platforme propuse. O strategie de digital de succes va oferi mereu raspunsul la intrebarea cum cauta utilizatorii informatii despre produsele, serviciile sau compania noastra.

Digital strategy