Creative Concept Development

Pentru a atinge succesul, intotdeauna ne impunem 3 reguli:
1. Fara clisee !
2. Fara clisee !
3. Fara clisee !

Creative Concept Development

Design Integration Efficiency

Conceptele dezvoltate de noi au mereu in vedere atat aspecte legate de valorile brand-ului cat si performanta sistemelor care urmeaza a fi implementate. In prealabil facem o analiza detaliata a companiei care ne ajuta sa intelegem ce este nevoie pentru a maximiza rezultatele.

Creative concept

Creation Process

Procesul de creatie are in vedere declinarea conceptului pe toate materialele cerute de brief (ex.: online, spot TV, layout de presa, social media, identitate vizuala etc.)

Building Up the Solution

Doar o comunicare compacta, metodologica si foarte bine organizata intre departamentele de strategie si cel de executie poate duce la proiecte de succes. In acelasi timp pastram o comunicare deschisa si transparenta cu beneficiarul pentru a capta toate informatiile si a comunica progresul. Design-ul nostru are ca sursa primara cercetarea pe care o facem asupra diverselor categoriilor de utilizatori. Nu in ultimul rand, suntem in constanta legatura cu clientii nostri pentru a gasi solutii inovatoare de a ramane mereu deasupra competitorilor. Strategia digitala propusa de Key Frames Media se concentreaza mereu pe solutii scalabile in procente de vanzari.

Solutii creative

Deliverables

Fie ca dezvoltam un proiect de identitate vizuala sau o campanie complexa de promovare pasiunea ramane aceeasi. In functie de nevoile clientului venim cu solutii pregatite sa raspunda obiectivelor. De la constructia identitatii grafice la web design, de la campanii de social media si optimizare SEO la spoturi video menite sa impresioneze, Key Frames Media livreaza servicii premium atat din punct de vedere grafic cat si tehnologic.

Web design creativ