Logo agentie web design si SEO

WEB DESIGN &
CONTENT
MANAGEMENT

Website design, optimizare Google (SEO) si CMS personalizat. Website
Oxygen Club - Campanie multimedia ce include spot video, web & print Smart Media - Wed design ergonomic centrat pe accesibilitate
Logo design VIP Obsession

VIP Obsession prezinta fascinantul masaj erotic - fantezii & inovatii - noua colectie de la VIP Obsession cel mai inovativ salon de masaj erotic din Bucuresti - Romania. Misiunea VIP Obsession este aceea de a crea inovatie in arta masajului erotic in scopul oferiri clientilor nostrii cele mai luxoase servicii.

User Centred Design

Obiectivul principal in cazul proiectului VIP Obsession a fost sa promovam salonul ca prima optiune pentru cei care acceseaza serviciile de masaj erotic in Bucuresti. Strategia de design a fost ghidata de o segmentare clara a publicului tinta pentru care comunica.

Constructia paginii a presupus o cunoastere in detaliu a valorilor companiei pe care le-am transpus in grafica vizuala la nivel premium pentru a interactiona intr-un mod cat mai placut cu utilizatorii. Testele platformei care a precedat produsul final au implicat useri reali din diverse categorii de varsta si diferite medii sociale. Am urmarit un design cat mai fluid si cat mai simplu de utilizat.

User friendly design

Google Optimization (SEO)

Decizia de a lansa campania de optimizare Google a adus cateva provocari pentru divizia noastra de SEO. Analizele efectuate atat asupra domeniului cat si asupra concurentei au dezvaluit o serie de indicatori care ne-au ghidat actiunile. Eforturile echipei SEO au fost sustinute de developerii nostri care au transpus on-page strategia de optimizare. In ciuda concurentei acerbe pe care o are VIP Obsession am reusit sa dobandim suprematia pe Google pentru cele mai importante fraze de cautare. In urma optimizarii traficul pe pagina web a companiei a atins cote record. Acest lucru nu s-a tradus doar prin popularitatea companiei ci si prin atingerea obiectivelor financiare propuse de client.

optimizare Google

Multi Media Presence

Pentru a transmite catre clienti valorile companiei am dezvoltat mai multe campanii de popularizare folosind atat metode ATL cat si BTL transpuse in spoturi video, campanii de social media, non-conventional. Totodata compania dezvolta o serie de website-uri interconectate care intregesc strategia de comunicare catre toate publicurile tinta.

Campanie ATL & BTL