Logo agentie web design si SEO

FLASH
WEBSITE

Flash website design pentru mobilitate sporita. Website
Let's Go Bucharest - Web design si CMS personalizat pentru portalul turistic Let's go Bucharest CotaZero - Portal de arhitectura, design si fotografie
Logo design Soul Studio

Soul Studio Beauty Salon este alegerea perfecta pentru o zi obisnuita in care doriti sa va relaxati, o zi deosebita in care doriti sa fiti cu totul speciala, sau de ce nu o seara de weekend in care vreti sa acaparati toata atentia. Salonul este situat in centrul Bucurestiului la numai 5 minute de Piata Unirii.

Mobility

Solutia de Web Design aleasa pentru Soul Studio a fost sa dezvoltam un website simplu dar cu un mare impact audiovizual. Am folosit un intro special gandit care sa asigure diferentierea de concurenta. Segmentul de clienti pe care il abordeaza Soul Studio face parte din categoria premium fapt ce ne-a orientat catre fashion si style. Am folosit o serie de imagini sugestive menite sa introduca utilizatorul in sfera brandului.

Flash web design

Interactivity

Tehnologia Flash permite o mai mare mobilitate a elementelor prezentate pe website. Produsul final impresioneaza utilizatorii prin executie grafica de exceptie si usurinta cu care pot naviga intr-un mod placut. Soul Studio Beauty Salon nu se evidentiaza doar prin servicii de calitate ci si prin imagine, factor ce contribuie la mentinerea companiei in topul preferintelor.

Fun interaction design