Website design hero
Logo agentie web design si SEO

WEBSITE
& MARKETING

Web design si campanii de marketing si promovare online. Website
CotaZero - Portal de arhitectura, design si fotografie Raluca Soneriu - Website de prezentare Raluca Soneriu (hair stylist)
Logo design Sfanta Ecaterina

Batranetea este un dar de care, din pacate, beneficiari nu sunt foarte multi. Misiunea centrului nostru consta in dorinta de a demonstra ca batranetea este o ocazie de a primi si a oferi in continuare ce ai mai bun in tine, de-a continua, chiar undeva in amurgul vietii, sa ramai tu insuti, constient de valoarea ta ca om.

Fluid Design

Key Frames Media a abordat procesul creativ organizand o serie de intalniri cu factorii de decizie pentru a avea o imagine clara asupra utilizatorilor. Codul de culori si functionalitatea paginilor dau o nota fluida proiectului si ofera o experienta unica userilor de toate varstele.

Responsive web design

PR & Communication

Prin intermediul campaniei de comunicare s-a urmarit obtinerea loialitatii clientilor fata de brand. Am implementat o strategie bazata pe informarea constanta a publicului tinta.

Campanii de PR si comunicare

Monitoring Strategy

Web developerii nostri au implementat o serie de mecanisme de detectie pentru a masura comportamentul userilor. Acesti indicatori servesc la perfectionarea constanta a paginii web pentru a optimiza rezultatele.

Monitorizare trafic

Promotional Campaign

Participarea la strategia de piata a companiei a presupus intalnirii periodice cu reprezentati ai departamentelor de vanzari si marketing. Am colaborat cu acestia la lansarea ofertelor promotionale pe diverse canale media disponibile.

Online marketing