Logo agentie web design si SEO

PERSONAL
WEBSITE

Website de prezentare Raluca Soneriu (hair stylist). Website
Sfanta Ecaterina - Web design si campanii de marketing si promovare online Bucharest Lawyer - Obiectiv: pozitionare pe prima pagina Google
Logo design Raluca Soneriu

Desi frumusetea perfecta este diferita pentru fiecare femeie, cred ca atingerea ei nu trebuie sa reprezinte un efort absolut. O aparitie in public va fi remarcata si apreciata atunci cand imaginea ta reprezinta o adevarata declaratie de stil!

Animation Design

Obiectivul conceptului creativ a fost sa dezvoltam un layout adaptabil pe orice tip de monitor fara a fi nevoie de scroll. Solutia propusa ofera o experienta unica userilor si impresioneaza prin simplitatea cu care se imbina elementele de design. Punctul de plecare a fost o cercetare amanuntita asupra domeniului style & fashion pentru a intelege in detaliu mecanismul de gandire al utilizatorilor din aceasta zona.

Flash web design

Digital Strategy

Scopul strategiei de promovare a fost sa dezvoltam o comunitate in jurul brandului care sa interactioneze si sa genereze discutii despre hair design. De cele mai multe ori aceste discutii s-au transformat in dezbateri si au devenit virale pe platformele de socializare. Pe langa popularitatea de care se bucura brandul, campania de promovare a atras dupa sine o serie de colaborari ale stilistului cu trusturi media, make-up artists, fotografi si agentii de modele.

Campanii social media