Logo agentie web design si SEO

INTEGRATED STRATEGY


Campanie multimedia ce include spot video, web & print.
Website Responsive web design
iDS Architecture - Campanii digitale pe internet, social media si identitate vizuala Vip Obsession - Website design, optimizare Google (SEO) si CMS personalizat
Logo design Oxygen Club

Este locul unde te simti bine si unde ajungi sa arati nemaipomenit. Tot aici lasi in urma si stresul de la serviciu. Salile au aparate profesionale, iar antrenamentele sunt coordonate de un doctor in fitness, care nu lasa nimic la voia intamplarii cand vine vorba de sanatate si buna dispozitie.

Custom Designed CMS

Key Frames Media sustine sportul iar in cazul Oxygen Club colaborarea a fost pe aceiasi lungime de unda. Provocarea proiectului a fost sa mentinem website-ul pe primele pozitii in motoarele de cautare in timp ce contentul se modifica constant. Am dezvoltat o platforma usor de gestionat de catre client prin intermediul unui content management system (CMS) creat special pentru a corespunde nevoilor. Toate paginile sunt editabile fara a altera sau modifica design-ul.

Custom CMS Oxygen Club

SEO Campaign

Am reusit intr-un timp relativ scurt sa facem simtita prezenta Oxygen pe Google. Strategia de optimizare Google a fost gandita de inginerii SEO sa produca efecte pe termen lung. Optimizarea a inceput initial on-page si a presupus o colaborare stransa intre dezvoltatorii web, echipa de web design si echipa de optimizare. Constructia paginii a fost coordonata de divizia SEO pentru a atinge toate obiectivele strategice stabilite. Datorita eforturilor combinate sustinute, Oxygen club a castigat rapid teren si s-a pozitionat pe locurile fruntase in cateva fraze de cautare precum "sala fitness", "sala fitness sector 3" si "sala fitness vitan".

Campanie SEO

Fan Interaction

Interactiunea cu utilizatorii este parte integranta din strategia de popularizare a brand-ului Oxygen. Nevoia constanta de comunicare a clientilor cu reprezentantii companiei a dus la dezvoltarea unui sistem care sa permita schimbul de informatii. Campania a presupus o serie de articole destinate iubitorilor de sport care aveau nevoie de indrumare cu privire la antrenamentele specifice sau cu privire la alimentatia sanatoasa.

Campanie Social Media