Logo agentie web design si SEO

CUSTOM
CMS

Sistem profesional de management al datelor. Website
alt
Smart Media - Wed design ergonomic centrat pe accesibilitate Let's Go Bucharest - Web design si CMS personalizat pentru portalul turistic Let's go Bucharest

Planning

Intelegerea in detaliu a brief-ului si a obiectivelor cheie avute in vedere de catre client reprezinta primul pas in executia unui proiect de succes. In acest sens am desfasurat o serie de teste ce includ interactiunea cu useri reali pentru a obtine o imagine detaliata asupra procesului de cautare si postare a informatiilor. Solutia aleasa pentru constructia platformei MufMuf a urmarit o linie simpla cu un design adaptat cantitatii uriase de informatie de pe website. Am folosit tehnologii de ultima generatie pentru a livra un produs stabil si usor de gestionat.

Brief de creatie

User Friendly Design

In acest proiect au fost antrenate trei echipe interne de designeri pentru a dezvolta in paralel cele mai bune propuneri Key Frames Media. Dupa ce clientul a stabilit varianta finala de design, echipele si-au unit fortele pentru a construi atat vizual cat si tehnologic platforma. Design-ul ofera o experienta unica a utilizatorilor, o navigabilitate intuitiva si un layout centrat pe utilizator pentru a-i permite gasirea informatiilor repede si usor.

User friendly design

Custom CMS

Un proiect de asemenea anvergura nu poate functiona fara un management inteligent al datelor de aceea am recurs la constructia unui mecanism ce permite gestionarea informatiilor postate, special construit sa intruneasca cerintele de navigabilitate ale clientului. Avand in vedere cantitatea uriasa de date transmise de useri catre platforma, am avut in vedere nevoia de implementare a unor tehnologii de stocare si management al informatiei.

CMS personalizat