Logo agentie web design si SEO

STRATEGY &
WEB DESIGN

Web design si CMS pentru portalul turistic Let's go Bucharest.

Website alt
MufMuf - Sistem profesional de management al datelor (CMS) Soul Studio - Flash website design pentru mobilitate sporita

Experiential Design

Let's go Bucharest este un proiect ce ofera o experienta placuta turistilor in cautare de informatii despre capitala Romaniei. A fost gandit sa gazduiasca date despre atractiile turistice locale dar si informatii utile precum locuri de cazare, restaurante si baruri aflate in Bucuresti.

Tehnologia folosita pentru aceasta platforma permite utilizatorilor o navigabilitatea usoara si fluida. Avand in vedere cantitatea mare de informatie transmisa prin intermediul platformei a fost nevoie de un management inteligent al contentului pe care administratorii Let's go Bucharest sa il poata folosi usor si rapid.

Web design adaptiv

Database integration

Pentru a satisface nevoia mare de stocare in siguranta a datelor, programatorii nostrii, au integrat o retea de baze de date ce permit accesarea, modificarea sau stergerea informatiilor. Procesul de constructie a fost ghidat de importanta securizarii datelor publicate pe website. Website-ul este construit utilizand tehnologia PHP si MySQL pentru a corespunde complexitatii proiectului si pentru a permite schimbul dinamic de informatie.

Programare MySQL & PHP