Logo agentie web design si SEO

STRATEGIC
DEPLOYMENT
Campanii digitale pe internet, social si identitate vizuala la evenimente. Website

Premium eLearning Management System Oxygen Club - Campanie multimedia ce include spot video, web & print

Key Frames este partener oficial iDS Architecture inca din 2011. In urma campaniilor repetate pe care le-am sustinut cu succes, propunerea de colaborare pe termen lung nu a fost decat o consecinta. In prezent suntem implicati in proiectele lor si dezvoltam partea vizuala de prezentare a lucrarilor companiei.

Website design iDS Architecture
Logo design iDS Architecture

iDS Architecture ofera solutii integrate de design si consultanta in arhitectura, project management si asistenta in procesul de dezvoltare a firmelor care doresc sa se lanseze pe piata.

Strategy and Collaboration

Pentru a mentine un standard ridicat organizam intalniri periodice cu scopul de a ne alinia design-ul la cerintele partenerilor nostrii. In acelasi timp colaboram strans cu departamentul de marketing pentru a implementa strategii de promovare atat pe plan national cat si pe plan international. De la prezentari PowerPoint pana la spoturi video, iDS Architecture beneficiaza de imagine impecabila.

Parteneriat strategic cu iDS Architecture

Social Media

Am implementat o campanie social media pentru a starni interesul clientilor de a interactiona si dezbate subiecte legate de calitatea serviciilor. De cele mai multe ori conversatiile au devenit virale.

Campanie social media iDS Architecture

Search Engine Optimization (SEO)

Suprematia pe care o are iDS Architecture in cautari introducand fraza "arhitect bucuresti" se datoreaza campaniei de optimizarea Google (SEO). Procesul de optimizare este o unealta foarte eficienta care produce efecte masurabile in procente de vanzari. Ca orice mecanism eficient nu este accesibil si usor de gestionat de accea am apelat la cei mai buni in domeniu pentru a ne atinge obiectivele strategice in cel mai scurt timp.

Campanie SEO iDS Architecture

Identity Design

Inca de la inceput, brand-ul iDS Architecture si-a propus sa lase o amprenta pregnanta asupra celor care intra in contact cu firma. Avand in vedere prezenta atat la nivel national cat si international, imaginea companiei a fost gandita in detaliu pentru a produce efecte durabile pe termen lung.

Identity design iDS Architecture