Creative
Web Design
Branding pentru primul hotel de 4* din Vama Veche. Website

CoHotels - Web design & Content Management System CMS Drupal 7 & eCommerce

OVERVIEW

Pentru a oferi o experienta de neuitat, Elektra Vama Veche vine in intampinarea oaspetilor sai cu o propunere de eleganta si stil imbinand doua mari stiluri arhitecturale Victorian si Baroc. Elementele sunt armonios imbinate pentru a oferi confortul si placerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre. Amplasamentul ingenios ales ofera tuturor oaspetilor camere cu vedere la mare si acces spre plaja privata special amenajata pentru a ca oaspetii sa se bucure din plin de un rasarit de soare la adapostul umbrelei de paie.

Full Service

Hotelul Elektra din Vama Veche este cel mai nou construit si unicul resort de 4 stele disponibil in zona. Toata strategia de comunicare atat online cat si offline a pornit de la zero si s-a dezvoltat concomitent cu locatia. De la campanii integrate de comunicare in Social Media, realizarea Platformei Web, dezvoltarea Identitatii Vizuale, prezanta la targurile de turism si pana la strategia de pozitionare, toate au fost realizate progresiv de catre Key Frames Media, iar rezultatele au depasit in repetate randuri asteptarile beneficiarului.

Design Full Adaptiv

CMS & Integration

Pentru a gestiona usor o cantitate mare de informatie, imagini, anunturi importante, dar si rezervari online, echipa Elektra, a optat pentru un sistem CMS customizat, flexibil si intuitiv. Tehnologia Drupal permite utilizatorilor sa adauge informatii rapid, chiar de pe telefonul mobil, in timp real, fara a afecta in niciun fel functionarea platformei. Gradul ridicat de integrare cu alte sisteme disponibile usureaza munca angajatilor hotelului si reduce mult timpul alocat gestionarii sistemelor online.

Drupal 7 CMS Integration Solution

Social Media & Booking

Prezenta in Social Media este un element cheie pentru dezvoltarea unui Brand in contextul evolutiei accelerate a tehnologiei. Cursul informatiei este important si, in acelasi timp, orientat in ambele directii de comunicare. Campaniile facute pe Facebook, prezenta pe toate site-urile de specialitate printre care si Booking, a atras un numar mare de oameni sub umbrela brand-ului Elektra.

Booking Integration Solution

Results

Am masurat impreuna cu echipa Elektra eficienta campaniilor de comunicare dezvoltate de noi pentru a vedea directia si evolutia brand-ului pe care il reprezentam. Iata cateva rezultate notabile!

Facebook Likes 19.462+

Numarul de like-uri al
paginii de Facebook care reprezinta o sursa viabila de informatie pentru oaspeti dar si o sursa de inspiratie pentru campaniile noastre.

Fabulos 8,9 Nota review Bookin

Nota obtinuta in urma review-urilor
scrise de cei ce au trecut pragul hotelului. Se vede clar ca satisfactia oaspetilor este o prioritate pentru echipa Elektra.

40% Rezervari de pe Website

Rata de conversie de pe hotel-elektra.ro
a crescut si atrage dupa sine suprematia mediului online versus cazarile facute la receptie sau pe alte site-uri.