HANDMADE
ECOMMERCE
Magazin Online de Produse Handmade Romanesti. Website

Premium Digital, Search Engine Optimisation & eCommerce Premium Responsive Web Design & SEO

OVERVIEW

Totul a pornit de la placerea de a combina tesaturile cu aplicatii crosetate sau tricotate care dau un farmec aparte vestimentatiei si care te duc cu gandul la creatiile fascinante pe care strabunii nostri le realizau manual. Manual sunt realizate si creatiile noastre, ele imbinand placut modernismul cu traditionalismul. Pentru D&M Glame este foarte important ca rezultatul muncii, dar mai ales al pasiunii lor sa va incante, sa va fascineze, dar si sa va puna in valoare.

Responsive Design

Peste 30% din totalul cumparaturilor online sunt facute de pe smartphone sau tableta de aceea am propus un design full responsive. Alinierea la nevoia actuala a consumatorului de a putea naviga un Magazin Online si de a cumpara de pe orice tip de device, tableta sau telefon mobil de orice fel, fara a intampina probleme de functionalitate si design, nu este un lux ci mai degraba o necesitate.

CMS Integration & Custom ePayment solution

Key Insights

Arhitectura unui Magazin Online presupune o buna planificare a resurselor si o intelegere in detaliu a mecanismelor specifice mediului online. Altfel spus, strategia de pozitionare pe piata, politica de vanzare, segmentarea publicului tinta, analiza pietei si a competitorilor, dar si nevoia de securitate a datelor personale ale clientilor, sunt cateva coordonate cheie ale procesului de constructie al un Magazin Online.

CMS Integration & Custom ePayment solution

User Insights

Functionalitatea unei platforme de tip eCommerce este cheia succesului in afacerile online. Dezvoltarea unui sistem intuitiv, optiunile de plata online, dar si variantele de transport sunt puncte cheie ce afecteza satisfactia utilizatorilor.

simplicity

Design simplu, intuitiv si creativ

Fara un sitem intuitiv,
procesul de cumparare devine greoi devenind un dezavantaj competitiv avand in vedere multitudinea de alternative disponibile.

ecommerce

Web Design full responsive

Mediul online prezinta o serie de
provocari cu privire la segmentarea publicului, competitivitatea, usurinta si fluiditatea procesului de cumparare.

integration

Optimizarea resurselor necesare

Sitemele integrate disponibile,
variantele multiple de plata si de transport, dau un avantaj competitiv magazinelor online care le pun la dispozitia utilizatorilor.

Results

Pentru a masura eficienta proiectului, am urmarit impreuna cu beneficiarul cativa indicatori cheie. Atat volumul vanzarilor, portofoliul de clienti noi dar si raza de acoperire sunt in continua crestere dupa cateva luni de la lansarea Magazinului Online.

Design simplu, intuitiv si creativ

Volumul vanzarilor a crescut
cu 30% si demonstreaza ca o strategie de vanzari bine definita pentru mediul online aduce profituri substantiale comerciantilor.

Web Design full responsive

Aria de acoperire s-a marit
progresiv inca de la lansarea platformei trecand astfel de la stadiul de magazin la stadiul de magazin de nivel national.

Optimizarea resurselor necesare

Doar in primele saptamani de
la lansare, portofoliul de clienti noi a crescut datorita inlesniri accesului la produse prin intermediul magazinului online.