Logo agentie web design si SEO CoHotels Group

Hotel Delta &
Hotel California
Reinventing the Web for CoHotels Group.

Griffes31 - Web desing si magazin online CMS Drupal 7, campanii de advertoriale si SEO

OVERVIEW

CoHotels Group detine in portofoliu o serie de locatii pe litoralul romanesc in statiunea Jupiter cat si in Cap Aurora. Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, Hotel California este asezat pe o peninsula stancoasa, unica in peisajul litoralului romanesc. Camerele si apartamentele au o cromatica vesela si o vedere absolut spectaculoasa spre Marea Neagra. Situat in statiunea Jupiter, la numai 50 de metri de plaja, Hotelul Delta este intotdeauna alegerea perfecta pentru un sejur ideal, indiferent daca veniti la mare in vacanta, la evenimente sau intalniri de afaceri.

Reinventing the Web

In contextul actual, prezenta in mediul online a devenit o componenta indispensabila a procesului de dezvoltare a unei companii. CoHotels Group a inteles importanta mediului online si nevoia de a se alinia la cea mai noua tehnologie adaptiva orientata catre toate tipurile de device-uri inteligente pe care le folosim. Trecerea de la un sistem static la unul dinamic, integrarea unui Content Management System, optimizarea spatiului si reorganizarea elementelor, dar si regandirea arhitecturii si imbunatatirea experientei utilizatorilor au stat in centrul unui proiect de reinventare a prezentei CoHotels in mediul virtual.

Design simplu, intuitiv si creativ

Micros Fidelio Integration

Eficienta unui sistem informatic este reprezentata in mare masura de capacitatea acestuia de a se adapta si integra cu alte sisteme deja existente, atat online cat si offline, de care depinde buna functionare a procesului de lucru. In cazul CoHotels, integrarea unui sistem online cu un sistem offline, Micros Fidelio, a fost un factor decisiv in stabilirea arhitecturii platformelor dezvoltate.

Design simplu, intuitiv si creativ

CMS Integration

Platformele utilizeaza Drupal CMS pentru a gestiona continutul existent, dar si pentru a putea adauga usor continut nou. Utilizarea unui CMS permite planificarea in detaliu a continutului, controlul asupra acestuia si optiunea de revenire la un stadiu anterior in cazul in care apar schimbari nedorite efectuate de administratori.

CMS Integration Drupal 7

Key Insights

Functionalitatea, design-ul adaptiv, arhitectura intuitiva, dar si atentia catre navigabilitatea (UX) unei platforme aduce beneficii pe termen mediu-lung beneficiarilor acesteia. Mediul online este in continua dezvoltare iar succesul unei organizatii depinde din ce in ce mai mult de acesta.

Content Strategy

Design simplu, intuitiv si creativ

Obiectivul principal a fost sa realizam
o platforma capabila sa gestioneze un numar variat de tipuri de continut, dar si facilitarea accesului utilizatorilor in toate sectiunile.

Design

Web Design full responsive

Mai mult de 30% din totalul
vanzarilor online sunt facute de pe smartphone sau tableta de aceea am propus un
design full responsive.

integration

Optimizarea resurselor necesare

Un alt obiectiv a fost integrarea
sistemelor precum: Micros Fidelio, Google API, Google Analitics, dar si dezvoltarea unei relatii cu o platforma de Ticketing partenera.

Outcome

Platformele rezultate din procesul de reconstructie folosesc cea mai noua tehnologie, sunt usor de navigat, intuitive si au la baza cel mai robust sistem de Content Management System. Pentru a gestiona usor si rapid continutul a fost aleasa tehnologia Drupal ce a permis o integrare usoara cu sistemul de rezervari Micros Fidelio deja existent in portofoliul CoHotels Group. Proiectul continua cu cel de-a 3-a platforma, o campanie de Search Engine Optimization si o strategie de promovare in Soacial Media.