Logo agentie web design si SEO

SEO &
SOCIAL MEDIA
CAMPAIGN

Obiectiv: pozitionare pe prima pagina Google Website
Raluca Soneriu - Website de prezentare Raluca Soneriu (hair stylist) Orient Exchange - Platforma online pentru Orient Exchange office

Facebook Page

Promovarea in cazul unui birou de avocatura este reglementata strict de codul de etica al avocatilor. Am abordat o strategie de popularizare prin prisma interactiunii cu utilizatorii folosind platformele de socializare. Campania si-a dovedit utilitatea datorita importantei accesului la informatii dobandit de comunitate. Numarul de like-uri este in continua crestere deoarece am reusit sa facem publicul constient de beneficiile unui serviciu profesional de asistenta juridica.

Administrare pagina Facebook

Pole position

Relatia de lunga durata pe care am dezvoltat-o in timp ne-a permis sa jucam un rol important in strategia de promovare a companiei. Solutia aleasa a fost derularea unei campanii de optimizare SEO pentru a asigura si mentine o pozitie de top pe Google. Obiectivul campaniei a fost sa pozitionam compania intre primele 3 pozitii pentru 2 fraze de cautare "bucharest lawyer" si " bucharest law society". Pentru ambele am obtinut pole position!

optimizare SEO