Logo 44 Frame agentie web design si SEO

Web Design
Adaptiv
Implementing an out of this world Responsive Design. Website

Premium eCommerce, Web Design & SEO Premium Adaptive Web Design & SEO

OVERVIEW

44Frame is a team of young CG artists committed to bringing architecture, design, photography and filmmaking closer together. As there is no recipe for creating the perfect rendering, we aim to bring our projects to life by capturing their uniqueness and overall feeling. This makes us believe that visualization is a complex form of art that has the power to lead to a deeper perception of architecture and the meanings it carries.

CMS & Fluid Design

Proiectul impinge tehnologia de Design Responsive la un nivel total superior. Echipa 44Frame a optat pentru un Design Fluid, ce se adapteaza practic oricarui tip de display pornind de la cel de telefon mobil pana la cel mai mare monitor disponibil pe piata. Design-ul este completat du un sistem CMS Drupal ce ofera o functionalitate intuitiva si o gestionare usoara a resurselor media, imaginilor si paginilor existente pe Website.

CMS & Fluid Design

Outcome

Imaginea se afla in centrul conceptului 44Frame dezvoltat de o echipa de artisti grafici care dau forma si textura proiectelor arhitecturale. Am venit in completarea imaginii lor cu un sistem CMS si un Design Fluid care sa le imbogateasca prezenta in mediul online.

Design simplu, intuitiv si creativ 100%

Navigabilitatea intuitiva a sporit
satisfactia utilizatorilor platformei care a explodat practic din momentul in care Website-ul a fost lansat oficial in mediul online.

awareness Web Design full responsive

Conceptul de CG Artist este
destul de nou in Romania iar cea mai buna forma de a constientiza usor un concept este reprezentarea grafica a acestuia.

KPI's Optimizarea resurselor necesare

Indicatorii relevanti pentru procesul
de dezvoltare al organizatiei 44Frame sunt captati prin intermediul Google Analitics, User Testing sau Workshop-uri.